3. servering (th) var Sødam kylling på to forskellige måder med fennikel og selleri og de første ramsløg fra Risskov. |
onsdag den 4. marts 2015
Restaurant Substans
Forleden aften var vi på Restaurant Substans. Det var et rigtigt godt besøg - og ikke som på andre finere restauranter. Der var hvide duge på bordene, jovist, men tjenerne gik i røde og blå kondisko, var iført ternede skjorter og havde langt hipsterskæg. Vi blev mødt med et "dav", og da vi grinte lidt af den uformelle hilsen, kom der en opfølgning: "Ja, sådan siger vi sgu i Jylland!". Der var en meget afslappet, rar stemning, og vi følte os godt tilpas. Tjenerne tog pis på alle gæster, og var nærværende og professionelle. Der var ikke noget ophøjet snobberi over stedet eller personalet, og det var befriende som gæst. Maden er økologisk og lokalproduceret - så vidt muligt. Og al vinen er økologisk eller biodynamisk. Her var Mike og jeg enige om, at de var gået lidt for meget på kompromis med den gode smag og vin-mad sammensætningen for at holde sig til konceptet, men det er jo netop en smagssag. Vi havde en rigtig god aften på Aarhus' nykronede Michelinrestaurant - og selvom den ligger langt fra Frederikshøj, forstår vi udmærket stjernen. Restaurant Substans er et og flere besøg værd!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar