søndag den 8. september 2013

Food festival 2013

Peter Larsen Kaffe havde opstillet små hyggelige kaffebarer rundt omkring på pladsen

I denne weekend var vi til Food Festival - nordens største madfestival.
Det var sand forkælelse - smagsprøver på alt fra grød, is og ost
til kirsebærlikør, lakrids og kryddersalte.
Vi startede dagen i teltet "Nordiske Dråber" - selvfølgelig.
Her sludrede vi med Christoffer, der er skovfoged til daglig
og producerer æblecider (horn idun cider) i sin fritid.
Han leverer den skønne cider til butikken, hvor min kæreste arbejder, og vi elsker den cider -
sidste år sad vi under et stort egetræ i Uniparken i småregn med et glas cider og så Sankthansbål.

Derefter smagte vi en nyproduceret kirsebærlikør fra Frederiksdal gods. Virkelig lækker smag af kirsebær og eftersmag af marcipan! Den bliver perfekt til risalamanden til jul.
Efter de flydende varer besøgte vi "bage-teltet", "kød-teltet", Økologi-standen,
fisk og skalddyr-området ved havet og til sidst "grønt-teltet".
Vi sluttede af med en skyr-softice med tranebær og lakrids marengs.

Jeg skulle også lige forbi mine tidligere kollegaer fra Det Gamle Mejeri i deres stand,
hvor de solgte torskebisque og oste.

Det var et sandt mekka for madører som min kæreste og mig!
Udsigt over pladsen


Grønt-teltet

Fisk- og skaldyr området ved havet.
Her købte vi noget lækkert islandsk flagesalt.

Frøposer i grønt-teltet.
Man kunne købe alt fra små økologiske pæretræer til krydderurter og abonnement på ugerkasser fra Årstiderne


Christoffer og hans cider


Ingen kommentarer:

Send en kommentar