En stor skål hjemmelavet koldskål-is!
Min kæreste har fået en ismaskine. Vi elsker den! Vi har fået is fire gange den sidste uge - og det selvom det ikke har været varmt uden for. For vi kan så godt lide is... Den første is, vi lavede var en yoghurt-baseret is med chokoladestykker. Vi tænkte, at det ville være et godt mix, for Ritter-Sport med yoghurt smager jo dejligt. Og isen blev fantastisk. Jeg har en veninde, der har arbejdet ved ParadIS, hun har givet mig nogle fifs til, hvordan isen bliver bedst, og hvad de putter i den. Så jeg prøvede at lave den chokoladeis - og den blev næsten bedre end ParadIS' egen!
Sidste skud på stammen blev koldskål-is. I en almindelig grundmasse til is er der sukker, æggeblommer og mælk, som koges op, så jeg tænkte, at man jo nok sagtens kunne hælde koldskål i direkte fra kartonen, og det kunne man! Lige inden isen var færdig, knuste jeg nogle kammerjunker og kom i, og det blev super skønt og friskt! Mmmm! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar