Pasta med kantareller, serrano, tyttebær og hasselnødder
2 pers.
1 løg
2 fed hvidløg
200 gram kantareller
1 pk serrano-skinke
2 dl fløde
Ost
200 gram grovpasta - f.eks. penne
Tyttebærsylt
Hasselnødder
Persille (mest til pynt)
Salt og peber
Fremgangsmåde: Skær bacon i mindre stykker og svits på panden. Svits løg og hvidløg sammen med bacon. Hæld kantareller på og lad dem koge i ca. 7 min. til vandet er fordampet. Imens ristes hasselnødderne på en pande. Hæld fløde på kantarellerne og riv lidt ost over. Hak persillen og kom i lige inden servering og krydr.
Anret pasta på en tallerken med kantarel-saucen. Pynt med tyttebærsylt, nødder og lidt persille.
Tip: Man kan også lave pastaen uden tyttebærsylt og nødder - f.eks. med pesto, eller bare som den er! Den smager virkelig godt!
Bacon, løg, hvidløg og kantareller svitses - husk at lade alt vandet fordampe fra kantarellerne, så de ikke bliver alt for bløde. |
Efterårspasta |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar