torsdag den 4. juli 2013

Hindbærsnitter


Imorgen skal jeg med hele familien til Varde Sommerspil for at se min kusine spille Stella i "Den Eneste Ene" på friluftsscenen. Det plejer at være rigtig hyggeligt. Det er en helaftensforestilling, og i pausen hygger vi altid at få kaffe og kage og lune os ved hinanden under paraplyerne (det er normalvis regnvejr)...
Jeg vil bidrage til kaffen i morgen - med hindbærsnitter.

Hindbærsnitter

  • 315 g hvedemel
  • 60 g kokosmel
  • 90 g flormelis
  • En stang vanille
  • Lidt salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 250 g smør
  • 1 æg
  • Hindbærmarmelade
  • Flormelis, lidt vand og rød frugtfarve til glasur


Fremgangsmåde: Bland de tørre ingredienser og smuldr smøren i. Saml dejen med ægget. Lad dejen hvile på køl en halv times tid. Del dejen i fire og rul hver stykke ud til lange plader på ca. en halv cm tykkelse. Skær evt. sider til, så de fremstår lige og skarpe.
Bages 12 min. ved 200 grader til de er gyldne. 
Lad dem køle lidt af og fordel hindbærmarmelade på hver andet lag. Læg en stang oven på hver stang med hindbærmarmelade. 
Bland glasur og fordel den herpå - glasuren må ikke være for tynd! 
Lad det tørre en times tid, før kagerne skæres ud. 

Tip: Man kan også vælge blot at lave to store plader, så man får store hindbærsnitter, men jeg valgte at lave små hindbærsnitter i "fedtebrødsstørrelse" - perfekte til en picnic. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar