Siden vi var på
Molskroen, har vi gerne villet på
Strandhotellet, hvor Michel Michaud huserer. Vi er begge vilde med det franske køkken, så vi fik overtalt min bror og svigerinde til at køre med forbi Strandhotellet til frokost i dag (det var for øvrigt ikke svært at overtale de to, som elsker mad lige så meget, som vi gør). Parkeringspladsen ved hotellet var næsten fyldt, og stormavede brunch-gæster forlod etablissementet i hobetal - nu kunne vi sultne frokostgæster overtage varme stole. Perfekt. Vi blev placeret i den maritime restaurant i gode stole med udsigt over det brusende Kattegat.
Den stod på hummerbisque med ravioli, krabbekløer med mayo, Dagens Fisk i form af helstegt fiskefilet med fennikel og kantareller, vi fik skøn Riesling i glassene, og selvfølgelig dessert. Drengene gik ombord i et "fad" profiterolles, mens vi piger "nøjedes" med petit fours og kaffe latte. Vi gik mætte og glade derfra. Vi kan kun anbefale det til andre - det blev knapt 400,- kr. per mand for hele herligheden, og det er køreturen fra Aarhus værd!
 |
Hummerbisque med ravioli |
 |
Krabbekløer med mayo |
 |
Rødspætte med fennikel og kantareller, kartofler og brunet smør |
 |
Drengene glade ved gensynet med profiterolles |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar