En stor kage (12 pers.)
400 g digestivekiks200 g smør
600 g philadelphia original
2,5 dl. creme fraiche, 18 %
1 stang vanilie
1,5 dl sukker
4 æg
1 dl fløde
150 g mørk chokolade
Evt. 3 spsk kaffe
Fremgangsmåde: Blend kiks og saml med smeltet margarine. Fordel det i en 26 cm. springform og bag bunden i 10 min. ved 175 grader. Tag ud og skru ned på 140 grader. Pisk ost, creme fraiche, vaniliekorn og sukker sammen. Tilsæt æg - ét af gangen, og tilsæt fløden til sidst. Pisk ikke for meget luft ind i massen. Del massen i to skåle. Smelt chokoladen og hæld det (og evt. kaffe) i den ene del. Fordel de to blandinger på kiksebunden i lag. Lav til sidst et flot mønster med en kniv (skær ikke i bunden!). Bages ved 140 grader 1 time og 20 minutter. Serveres kold.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar