Det hjembragte vin - to røde, 11 hvide og en Comte de Champagne |
På Alsaceruten smagte vi en masse skønt (og indimellem noget knap så godt) vin.
Vi besøgte såvel små som store producenter - i by og på landet.
Vi købte en vin for hver Grand Cru mark ved de byer, vi besøgte, og vi gik aftenture i markerne.
En aften i Güberschwir spiste vi på byens bedste restaurant, som er nævnt i Michelinguiden. Vi købte en rigtig god lokal Riesling med hjem og nød den på balkonen. |
Fadene i kælderen under hospitalet. |
Vinmarker så langt øjet rækker i det nordlige Alsace |
Små, grønne Grand Cru druer |
Solnedgang over Obernai |
En sjov vinhandler i Ribeuville, hvor disken er lavet af gamle vinkasser. Det var et meget lille og autentisk sted - f.eks. var vinenes etiketter håndskrevet |
En lille producent i Güberschwir |
Sen eftermiddag i Güberschwirs vinmarker |
Vores skønne hotel i Güberschwir lå midt i markerne |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar