Lækre grønsager, bær og krydderurter vælter frem for tiden.
Den varme forsommer har betydet, at vi kan høste tidligt i år, og jeg har allerede plukket en dejlig masse blåbær i "blåbærdalen", som er vores hemmelige blåbærområde i skoven, fået lov at ribbe mine forældres ribsbuske og plukket en stor flot buket kornblomster i vejgrøften til mor.
Da Mike og jeg var i Skagen, serverede de hjemmelavede safter og marmelader til morgenmaden på Hotel Skibssmedien, og de havde lavet en skøn ribsmarmelade, som jeg skal prøve at lave i år.
Nye kartofler graves op |
Kornblomsterne står smukt i skellet mellem marker og grøft |
Skovens blåbær er små og er mørkerøde indeni - de fås ikke bedre |
Der plukkes blåbær |
![]() |
Bærrene skylles og rengøres |
![]() |
Ribs hænger i tykke klaser - fuglene har slet ikke kunnet følge med |
![]() |
En stor skål ribs |
![]() |
Hinbærrene er snart plukkeklar |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar