mandag den 12. maj 2014

25 år - og stadig gode lår

I weekenden rundede jeg de 25 år. Den stod på fest med veninder, familiehygge, masser af god mad og vin, og kanel…
I Jylland får vi jo kanel på vores 25 års fødselsdag, hvis ikke vi er blevet gift. Jeg går på studie med to fra København, som ikke kendte til traditionen, før de flyttede hertil. De syntes, at det var utroligt, at nogen kunne være så klodsede at spilde så utroligt meget kanel på gadehjørner og ved lygtepæle, som man gør her i Jylland. Nu har de lært traditionen at kende, og de er vilde med den!


Bordet er dækket med syrener og levende lys

Forretten anrettes

Hovedretten stod på lys kød og tre slags salater
- her en quinoasalat, som jeg har fundet opskriften på på bloggen greenkitchenstories. 

Læbestift på glasset

Min nye fødselsdagskjole - og en lækker dessert

Gode veninder og sød dessert

Kl. 24 - klar til kanel

Jeg slap ikke for de 25 shots - men de var søde ved mig

Søndag skulle vi have burger og pølser til frokost med familien.
Desværre var det regnvejr, så min lillebror måtte grille bøffer under halvtaget.

Familiefødselsdag

Mors legendariske guldkage - opskriften fra bedstemor - en sikker vinder!

En indbringende weekend - gode bøger, kongeligt porcelæn, en tur til London med min kæreste, koncert med gymnasieveninderne, en hårspænde fra hornvarefabrikken og meget mere!

2 kommentarer:

  1. Sikke dejlige billeder, tak for en skøn dag.♥

    SvarSlet
  2. Selv tak, anonym - hvem er du? :)

    SvarSlet