Honningristet müsli
1/2 dl vand
300 g honning (eller en blanding af sirup og honning)
500 gram havregryn (eller en blanding af havre- og speltgryn)
200 gram kokosmel
100 gram græskarkerner
100 gram solsikkekerner
150 gram nødder (mandler og hasselnødder)
Fremgangsmåde: Kog vand og honning op i en gryde, til honningen er opløst. Sluk for varmen. Kom de tørre ingredienser i honning-massen og bland godt. Fordel massen i en bradepande med bagepapir. Rist massen 30-40 min. ved 150 grader midt i ovnen. Husk at vende müslien af og til.
Tip: Brug hvad du har i skabe og skuffer - næsten alt kan bruges. Desuden kan man tilsætte krydderier for smag og aroma, f.eks. kanel.
![]() |
Sådan ser müslien ud, inden den kommer i ovnen. |
Den færdige müsli til afkøling |
![]() |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar