tirsdag den 12. november 2013

Honningristet sød müsli


Honningristet müsli
1/2 dl vand
300 g honning (eller en blanding af sirup og honning)
500 gram havregryn (eller en blanding af havre- og speltgryn)
200 gram kokosmel
100 gram græskarkerner
100 gram solsikkekerner
150 gram nødder (mandler og hasselnødder)

Fremgangsmåde: Kog vand og honning op i en gryde, til honningen er opløst. Sluk for varmen. Kom de tørre ingredienser i honning-massen og bland godt. Fordel massen i en bradepande med bagepapir. Rist massen 30-40 min. ved 150 grader midt i ovnen. Husk at vende müslien af og til.

Tip: Brug hvad du har i skabe og skuffer - næsten alt kan bruges. Desuden kan man tilsætte krydderier for smag og aroma, f.eks. kanel.

Sådan ser müslien ud, inden den kommer i ovnen.

Den færdige müsli til afkøling



Ingen kommentarer:

Send en kommentar