 |
1: Vi letter fra Billund 2: Der øves parlør 3: Mellemlanding i Frankfurt - smuk udsigt til flyvepladsen 4: En lækker forret (Salad Lyonnaise) - salat, porcheret æg, bacon, brødcroutoner - en skøn start på ferien 5: En god flaske vin at falde i søvn på 6: Fredag morgen skulle vi lige orientere os i byen |
I starten af april var min kæreste og jeg på en forlænget weekend i Lyon, Frankrig. Det var en skøn tur med en masse god mad og vin fra dag 1.
 |
1: Bourgogne-rødvin er vores favorit. 2: Formiddagsbesøg på Starbucks 3: På dukkemuseum - her så vi Mester Jakels dukker 4: Frokost på fantastisk restaurant fra Michelinguiden - forretten var stegt Foie Gras på bund af æblesaft, toppet med sprøde æblestænger 5: Kaffepause og reorientering 6: Vi tændte et lys i den smukkeste kirke |
Min kæreste lever af at sælge vin, og vi har begge fortabt os til denne fantastiske verden. Vi sætter stor pris på mad og vin, og her er Lyon formidabel: Byen anses for værende Frankrigs spisekammer og har 17 Michelinrestauranter. Vinen er skøn og kan på restauranter fås til det halve af, hvad det koster i butikkerne herhjemme. Vi købte da også et par flasker med hjem...
 |
1: Eftermiddagspause på fortorvscafé ved Rhonefloden 2: Sporvogne fyldte gadebilledet 3: Rhonefloden i gråvejr 4: Middag lørdag aften på endnu en Michelin prioriteret restaurant - denne gang det klassiske franske køkken. Fantastisk. 5: Et lille hvil - jeg vandt 6: Det franske forår var begyndt
|
 |
1: Klar til afgang 2: Typisk fransk - macaroons i fantastiske farver |
Farvel, Frankrig. Vi ses igen til sommer!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar